Baanin is een vacatureplatform voor fiscalisten (baanin-tax) en juristen (baanin-legal) dat is opgericht door Wolters Kluwer Nederland (WKNL) en Cross Media Nederland waarbij gesteund wordt op de merken binnen WKNL die zich bezig houden met arbeidsmarktcommunicatie te weten Taxlive en het Nederlands Juristenblad.

Wolters Kluwer Nederland. Wolters Kluwer is dé wereldwijde aanbieder van professionele informatie, diensten en softwareoplossingen. De Legal & Regulatory divisie in Nederland richt zich op met name juridische en fiscale professionals. Wij combineren diepe domeinkennis met geavanceerde technologie en diensten om zo betere resultaten en productiviteit voor onze klanten te realiseren.

Cross Media Nederland richt zich op het bereiken van doelgroepen op verschillende vlakken. Zij ondersteunen uitgeverijen en beroepsverenigingen bij het vinden van sponsoren en adverteerders voor vakbladen, websites, online nieuwsbrieven en congressen. Daarnaast adviseren zij organisaties bij het kiezen van de juiste media en manieren om producten, diensten en vacatures onder de aandacht te brengen.

TaxLive. Het online platform TaxLive richt zich op de hoog gekwalificeerde fiscale professional werkzaam bij advieskantoren, bedrijven, overheid en rechtspraak. Hét kennisplatform voor de fiscalist, biedt o.a. nieuws, verdieping, opinie en koppelingen naar relevante Navigator artikelen.

Nederlands Juristenblad. Het wekelijks verschijnende Nederlands Juristenblad geldt sinds jaar en dag als dé toonaangevende weekuitgave voor juristen. Het NJB selecteert en verklaart het laatste juridische nieuws en bevat nieuwe wetgeving, parlementaire informatie en jurisprudentie en wetenschappelijke én praktijkgerichte artikelen over het gehele juridisch spectrum.

Het online platform Taxlive richt zich op de hoog gekwalificeerde fiscale professional werkzaam bij advieskantoren, bedrijven, overheid en rechtspraak. Hét kennisplatform voor de fiscalist biedt o.a. nieuws, verdieping, opinie en koppelingen naar relevante Navigator artikelen.