Uw vacature eenvoudig binnen 5 minuten geplaatst

Snel en gemakkelijk zelf vacatures plaatsen én aanpassen via uw persoonlijke werkgeversdashboard.

Hoe werkt het?

Bedrijfsprofiel

Aan de hand van de verschillende invulvelden wordt een bedrijfsprofiel aangemaakt en kunt u direct uw vacature uploaden.

Bedrijfsprofiel

Controle

Baanin controleert de vacaturetekst en bedrijfsgegevens waarna de vacature wordt geaccordeerd. Ondertussen kunt u alvast rondkijken op het reeds aangemaakte werkgeversdashboard met uw eigen inloggegevens.

Controle

Dashboard

Via het werkgeversdashboard kunt u de vacature zelf aanpassen, statistieken inzien en nieuwe vacatures plaatsen. Vragen? Neemt u dan gerust contact op met uw accountmanager.

Dashboard

Waarom Baanin/legal?

Baanin/legal is een vacatureplatform voor de juridische professional én gekoppeld aan verschillende vakmedia. Op deze manier zit u middenin de doelgroep.

Nadat de eerste vacature is geplaatst kunt u de vacature zelf aanpassen, statistieken inzien én nieuwe vacatures plaatsen.

Baanin staat voor simpel en snel, zo ook voor de sollicitant. Wanneer zij interesse hebben, zal gesolliciteerd worden d.m.v. een naam en e-mailadres. Optioneel is het uploaden van een CV en/of een LinkedIn-profiel. Deze reacties worden direct naar uw gewenste e-mailadres doorgestuurd.

Via het vacatureplatform wordt de actief werkzoekende bereikt, maar ook de latent werkzoekende kan erg interessant zijn. Baanin werkt áltijd met gekoppelde vakbladen en/of websites. Hierdoor zijn er ook mogelijkheden richting de latent werkzoekenden.

In dit overzicht ziet u de statistieken van de meest recent geplaatste vacatures van uw organisatie. Hoeveel keer de vacature is bekeken en hoevaak er is gesolliciteerd.

In een globaal overzicht ziet u hoeveel vacatures u in het afgelopen jaar heeft geplaatst. Klikt u verder dan vindt u daar specifieke informatie van deze geplaatste vacatures.

Bent u weer opzoek naar nieuw personeel, dan kunt u de vacature eenvoudig zelf plaatsen via deze knop. Inmiddels zijn de bedrijfsgegevens goedgekeurd dus nieuwe vacatures hoeven vooraf niet meer gecontroleerd te worden. Zo staat uw vacature direct live na uw bevestiging.

Kies uw lidmaatschap

Het plaatsen van een losse vacature kost €399,-. Echter zijn er ook vacaturepakketten beschikbaar waardoor de kosten per vacature staffelmatig dalen. Een vacature staat één maand live.

Staffelkorting op voorhand

Weet u nu al dat u dit jaar een minimum aantal vacatures gaat plaatsen, dan zijn de onderstaande pakketten mogelijk. Deze pakketten zijn een jaar geldig.

Pakket van 3

€ 999,-

  • € 333,- per vacature
Plaats een vacature
Pakket van 5

€ 1.495,-

  • € 299,- per vacature
Plaats een vacature
Pakket van 10

€ 2.490,-

  • € 249,- per vacature
Plaats een vacature

Ook is het mogelijk een onbeperkt aantal vacatures te plaatsen voor €4.995,- per jaar.

Vacature plaatsen

Het Nederlands Juristenblad (NJB) is dé toonaangevende bron voor juristen. Het NJB is een belangrijk platform voor juridische discussies, wordt regelmatig geciteerd in de algemene publieksmedia en biedt U een signaleringsfunctie voor wetgeving, rechtspraak, literatuur, nieuws, evenementen en juridische vacatures.